Peugeot 2008

Rent a car peugeot 2008

rent-a-car-banja-luka-peugeot2008
Limuzina

Peugeot 2008

Cijena
80,00 KM
/dan
5 Putnika
5 Torbi
Mehanički

Rezervišite putem:

Drive agencija za iznajmljivanje vozila

Rent a car banja luka

Rent-a-car agencija “Drive” nudi Peugeot 2008 na iznajmljivanje. Peugeot 2008 je stilski i veoma prilagodljiv krosover SUV koji kombinuje praktičnost sa dodatkom elegancije.

Peugeot 2008 se ponosi modernim i upečatljivim dizajnom. Sa svojim elegantnim linijama, hrabrom rešetkom i prepoznatljivim LED svetlima, ističe se na putu. Bilo da vozite gradskim ulicama ili istražujete prirodu, Peugeot 2008 će sigurno privući pažnju.

Unutar kabine ćete pronaći udoban i dobro opremljen prostor. Sedista su dizajnirana da pruže dovoljno podrške i udobnosti, čineći duge vožnje lakšim. Enterijer je pažljivo dizajniran sa visokokvalitetnim materijalima i stilskim završnicama, stvarajući prijatnu atmosferu kako za vozača, tako i za putnike.

Kada je u pitanju performansa, Peugeot 2008 pruža glatku i užitnu vožnju. Opremljen je efikasnim motorom koji nudi dobar balans između snage i efikasnosti goriva. Bez obzira da li krstarite autoputem ili se probijate kroz krivudave puteve, Peugeot 2008 se vozi sa samopouzdanjem i stabilnošću.

Peugeot 2008 takođe dolazi sa raznim modernim karakteristikama i tehnologijama koje poboljšavaju vaše iskustvo vožnje. Od naprednih sigurnosnih sistema do mogućnosti povezivanja, možete očekivati dobro opremljen automobil koji zadovoljava vaše potrebe.

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje Peugeota 2008 iz rent-a-car agencije “Drive”, obavezno se raspitajte o dostupnosti, cenama i uslovima najma. Uvek je dobra ideja da razjasnite pokrivenost osiguranja i dodatne troškove pre finalizacije ugovora o iznajmljivanju.

Uživajte u vožnji sa Peugeotom 2008 i istražite puteve sa udobnošću i stilom!

rent-a-car-banja-luka-peugeot2008-1
seat.png

5

Vrata
transmision.png

Mehanički

Menjač
engine.png

1500 CC

Dizel
cooler.png

Klima

Automatska

oSTALA VOZILA

Odaberite opciju koja vam najviše odgovara, a kakvi su uslovi najma možete saznati ovde, ili nas pozvati za sve dodatne informacije. USLOVI

porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 KM
/dan
Porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 Km
/dan

Klijenti o nama

Translate »