Nova Opel Corsa je stigla i u našu agenciju.

rent-a-car-banja-luka

Rent a car Banja Luka – Drive

Šesta generacija popularnog modela Opela za gradsku vožnju, nova Opel Corsa je stigla i u našu agenciju. Već je premijerno predstavljena, i zaista oduzima dah. Cijena za novi model je već poznata i iznosi oko 13.000 evra, za osnovni model. Rent a car opel corsa

Upravo ovaj automobil možete rezervisati u našoj agenciji.

Šesta generacija Opel Corse je sigurno podigla ljestvicu standarda po pitanju kvaliteta, tehnologije, i svakako, dizajna. U ponudi je dizel motor snage od 75 ks do 130 ks. Svi modeli su sa petoro vrata, a dužina automobila ovaj put premašuje četiri metra. U ponudi je manuelni model, kao i osmostepeni automatski mjenjač. Dizajn je sportski, napravljen od lakših materijala, a cjelokupan sportski osjećaj je postignut i nešto nižim pozicijama vozačkih sjedišta. Rent a car Opel Corsa je postigla izuzetan napredak u pogledu cjelokupne težine vozila, koja bez vozača iznosi svega 980 kilograma. U poređenju sa prethodnom generacijom, težina sedme generacije je redukovana za čak 108 kilograma, što ide u korist potrošnje goriva, kao i u korist opštih performansi automobila.

Dizajneri su odlučili, da čak i najosnovnija verzija Corse posjeduje tehnologije za povećanje komfora: grijače volana, grijače kožnih sjedišta, masažer u sjedištu vozača. Postoje i sistemi asistencije, poput, upozorenja na čeoni sudar sa automatskim kočenjem, prepoznavanje pješaka, tempomat sa inteligentnim reagovanjem, asistent održavanja vozila u traci, detektor saobraćajnih znakova. Pored osnovne verzije, kupci mogu uživati u tri različite dodatne verzije: Corsa Edition, sa popularnom dodatnom opremom, Corsa Elegance koja odiše maksimalnim komforom, i Corsa GS Line koja posjeduje dodatne sportske karakteristike.

U našoj agenciji, Rent a car Banjaluka Drive, možete rezervisati za vaše potrebe baš jednu ovakvu korsu, najnovije generacije. Garantujemo vam uživanje, bez obzira na razloge vašeg putovanja.

Dođite kod nas, i uvjerite se da Corsa ima sve što tražite za vaš put!

Opel Corsa je popularni gradski automobil koji se proizvodi od 1982. godine. Sedma generacija Opel Corse predstavljena je 2019. godine, a šesta generacija je bila u proizvodnji od 2014. do 2019. godine. U ovom tekstu fokusiraćemo se na Opel Corsu šeste generacije.

Opel Corsa šeste generacije je redizajnirana i modernizovana verzija prethodne generacije. Karoserija ovog automobila je nešto duža i niža od prethodne verzije, što daje dinamičniji izgled. Unutrašnjost je prostrana i funkcionalna, sa modernim elementima i udobnim sedištima.

Motori Opel Corse šeste generacije su uglavnom mali benzinski i dizel motori, sa rasponom snage od 70 do 115 konjskih snaga. Postoje i nekoliko verzija sa turbo punjenjem koje nude bolje performanse i ubrzanja. U zavisnosti od verzije, Opel Corsa šeste generacije dolazi sa ručnim ili automatskim menjačem.

Ova generacija Opel Corse ima i nekoliko sigurnosnih funkcija, uključujući sistem za upozorenje na napuštanje trake, sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i kamere za parking.

Opel Corsa šeste generacije nudi dobru ravnotežu između performansi i udobnosti, a njeni niski troškovi održavanja i relativno niska cena čine je privlačnom opcijom za one koji traže pouzdan i praktičan gradski automobil.

Ukratko, Opel Corsa šeste generacije je moderna, funkcionalna i praktična verzija popularnog gradskog automobila. Uz raspon dostupnih motora i sigurnosnih funkcija, kao i pristupačnu cenu, Opel Corsa je idealan izbor za one koji traže pouzdan i efikasan gradski automobil.

 
 
 

Zadnje objave

Rentacar DRIVE Vam nudi automobil koji možete iznajmiti u Banja Luci po najpovoljnijim cijenama. Spremite svoj najam automobila s popustom ovdje, uštedite više ...