Citroen C3

Rent a car citroen c3

rent-a-car-banja-luka-citroenc3
Limuzina

citroen c3

Cijena
50,00 KM
/dan
5 Putnika
5 Torbi
Mehanički

Rezervišite putem:

Drive agencija za iznajmljivanje vozila

Rent a car banja luka

Rent a car Drive agencija u Banja Luci nudi automobil Citroën C3 iz 2019. godine za iznajmljivanje. Citroën C3 je popularan mali gradski automobil koji kombinuje stil, udobnost i ekonomičnost.

C3 je karakterističan po svom modernom izgledu i prepoznatljivom dizajnu. Ima kompaktnu karoseriju sa zaobljenim linijama i dinamičnim detaljima koji privlače pažnju. Automobil je idealan za vožnju po gradu, jer je lak za parkiranje i okretljiv.

Unutrašnjost Citroën C3 pruža udoban prostor za putnike i vozača. Kabina je dobro osmišljena i opremljena modernim tehnologijama. Možete očekivati kvalitetne materijale i pažljivo izrađene detalje, što stvara prijatan ambijent za vožnju.

Što se tiče performansi, Citroën C3 je opremljen ekonomičnim motorom koji pruža dovoljno snage za gradske uslove vožnje. Automobil ima dobru upravljivost i agilnost, što olakšava manevrisanje kroz gužve i uske ulice.

Ukoliko želite iznajmiti Citroën C3 iz 2019. godine u Banja Luci, kontaktirajte rent-a-car agenciju koja vam može pružiti dodatne informacije o dostupnosti, cijeni i uslovima najma. Budite sigurni da provjerite sve detalje u vezi sa osiguranjem i depozitom prije potpisivanja ugovora.

Uživajte u vožnji u Banja Luci sa Citroën C3 iz 2019. godine i istražite sve što ova prelijepa regija nudi!

2022-Citroen-C3-2
seat.png

5

Vrata
transmision.png

Mehanički

Menjač
engine.png

1500 CC

Dizel
cooler.png

Klima

Automatska

oSTALA VOZILA

Odaberite opciju koja vam najviše odgovara, a kakvi su uslovi najma možete saznati ovde, ili nas pozvati za sve dodatne informacije. USLOVI

porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 KM
/dan
Porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 Km
/dan

Klijenti o nama