O nama

rent a car banja luka cijene

O nama

Rent a car Banja Luka cijene - Drive

Rent a car Banja Luka – Drive nalazi se u Banjaluci, na adresi ul. Đorđa Jovetića 54. Relativno smo nova agencija za iznajmljivanje automobila, međutim naši brojni klijenti i pozitivne povratne informacije su nam putokaz da smo na pravom putu.

Nudimo vrhunsku i pouzdanu uslugu iznajmljivanja atomobila. Naše profesionalno osoblje, stoji vam, u svakom trenutku na usluzi, kako biste napravili pravi izbor automobila za vaše putovanje. Sposobni su i spremni udovoljiti zahtjevnom tržištu rent a car-a, te brzo i kvalitetno ispuniti vaše zahtjeve za kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje vozila.

Nova, ispravna i provjerena vozila koje imamo u ponudi, će vas sigurno i brzo dovesti do vašeg cilja. Osim ispravnosti vozila i vaše sigurnosti, brinemo se i o čistoći i urednosti automobila, i to je nešto što nas dovodi u prvi izbor prilikom odabira rent a car agencije.

Naša osnovna misija je omogućiti klijentima brzu i kvalitetnu uslugu, sa što manje oduzimanja dragocjenog vremena i što manje obaveza klijenta, kako bismo stvorili jaku vezu i ostvarili dugoročnu saradnju sa klijentima, te kako bi odnos između klijenta i nas bio profesionalan i kvalitetan.

Naš glavni cilj je da budemo dostupni klijentima, kao i da im omogućimo sigurnu i komfornu vožnju, kao i vožnju visokih standarda. U dogovoru sa klijentima, vozilo možete preuzeti na dogovorenom mjestu. ili u agenciji, a po završetku korištenja, takođe, vozilo preuzimamo mi na dogovorenom mjestu.

Vozila koja iznajmljujemo su vrhunskog kvaliteta i izgleda, sa svom opremom koja garantuje našim klijentima osjećaj ugodnosti (klima uređaj, elektronski podizači stakla, muzika, alarm, centralna brava, AIR bag,…).

Naša ponuda je prilagođena i poslovnim i porodičnim ljudima, mladim ljudima istraživačkog duha, ljudima sa manjkom i viškom slobodnog vremena. Ukratko, trudimo se da odgovorimo zahtjevima različitih klijenata.

Uvijek smo spremni da vam izađemo u susret, zato nam se slobodno obratite za pomoć! Uvjerite se da je Rent a car Banjaluka – Drive najbolji izbor za vas!

Agencija za iznajmljivanje automobila banja luka

rent-a-car-banja-luka

Zašto izabrati nas?

Povoljne cijene

Nema ograničenje na pređene kilometre

Isporuka vozila

na vašu adresu

Bez depozita

Nema nikakvih skrivenih troškova

Kasko osiguranje

Zeleni karton

Banja Luka

ul.Đorđa Jovetića 54, Banja Luka

Aerodrom

Mahovljani bb, Mahovljani 78250

Telefon

Pozovite : +387 66 88 88 55
Prezentacija

Opel Corsa

Koliko je dobra Opel Corsa s turbo-benzinskim motorem
Pokreni video

Klijenti o nama