Contact

RENT A CAR AGENCIJA

Imate pitanje ili nedoumicu!
Za sve informacije koje Vas interesuju a niste pronašli na samom sajtu slobodno nas možete kontaktirati putem ovog obrasca.

Pišite nam

Adresa

ul.Đorđa Jovetića 54, Banja Luka

e-mail

info@rentacar-drive.com

Telefon

+387 66 88 88 55

Zašto trebate izabrati našu rent a car agenciju u Banja Luci?

 Postoji nekoliko dobrih razloga za to.

Prvo, naša rent a car agencija nudi veliki izbor vozila. Bez obzira na vaše potrebe i želje, sigurno ćete pronaći vozilo koje će vam odgovarati. Također, naša  vozila su redovito održavana i čista, što znači da ćete dobiti vozilo u vrhunskom stanju.

Drugo, nudimo konkurentne cijene i fleksibilne uslove iznajmljivanje vozila. Možete odabrati koliko dugo želite iznajmiti vozilo, a mi ćemo vam ponuditi najbolju cijenu za taj period. Također, nudimo dodatne opcije kao što su osiguranje, GPS navigacija i dječja sjedala, koje možete uključiti u vašu rezervaciju po potrebi.

Treće, naša rent a car agencija u Banja Luci nudi jednostavan i brz postupak rezervacije. Možete nas kontaktirati putem telefona, e-pošte ili online obrasca za rezervaciju i dobit ćete potvrdu o rezervaciji u roku od nekoliko minuta. Također, nudimo mogućnost dostave vozila na željenu lokaciju, što vam može uštedjeti vrijeme i napore.

Četvrto, naša agencija nudi vrhunsku korisničku podršku. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam pomoć ako vam je potrebna. Naš cilj je osigurati da imate što bezbrižnije iskustvo najma vozila i da se osjećate sigurno tokom vožnje.

Ukratko, ako tražite rent a car agenciju u Banja Luci koja nudi širok izbor vozila, konkurentne cijene, fleksibilne uslove iznajmljivanja, jednostavan postupak rezervacije i vrhunsku korisničku podršku, onda je naša agencija pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas danas i rezervirajte vozilo za vaše sljedeće putovanje.

Klijenti o nama