Peugeot 308

Rent a car peugeot 308

rent-a-car-banja-luka-peugeot-308
Limuzina

Peugeot 308

Cijena
70,00 KM
/dan
5 Putnika
5 Torbi
Automatik

Rezervišite putem:

Drive agencija za iznajmljivanje vozila

Rent a car banja luka

Rent-a-car agencija “Drive” nudi Peugeot 308 za iznajmljivanje. Peugeot 308 je elegantan i sofisticiran automobil koji pruža vrhunski doživljaj vožnje.

Peugeot 308 se ističe svojim rafiniranim dizajnom i dinamičnim linijama. Sa svojom atraktivnom prednjom rešetkom i sofisticiranim detaljima, oduzima dah na putu. Bilo da vozite kroz grad ili krstarite autoputem, Peugeot 308 pruža udobnost, stil i pouzdanost.

Unutrašnjost Peugeot-a 308 je prostorna i pažljivo dizajnirana. Kvalitetni materijali i moderni finiši stvaraju luksuznu atmosferu u kabini. Sedišta su udobna i ergonomska, pružajući podršku tokom dužih vožnji. Dodatno, tehnološke karakteristike poput sistema za povezivanje omogućavaju vam da ostanete povezani tokom puta.

Peugeot 308 ima snažan i efikasan motor koji pruža odlične performanse na putu. Upravljanje je precizno i agilno, pružajući vam samopouzdanje tokom vožnje. Sa Peugeot-om 308 možete uživati u glatkoj vožnji i izvanrednom balansu između snage i ekonomičnosti.

Ukoliko želite iznajmiti Peugeot 308 iz agencije “Drive”, slobodno se informišite o dostupnosti, cenama i uslovima najma. Pre potpisivanja ugovora, budite sigurni da ste razjasnili detalje o osiguranju i depozitu.

Uživajte u vožnji sa Peugeot-om 308 iz rent-a-car agencije “Drive” i iskusite vrhunski nivo udobnosti i luksuza na putu!

rentacar-drive-banja-luka
seat.png

5

Vrata
transmision.png

Automatik

Menjač
engine.png

1500 CC

Dizel
cooler.png

Klima

Automatska

oSTALA VOZILA

Odaberite opciju koja vam najviše odgovara, a kakvi su uslovi najma možete saznati ovde, ili nas pozvati za sve dodatne informacije. USLOVI

porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 KM
/dan
Porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 Km
/dan

Klijenti o nama