Peugeot 308 SW

Rent a car peugeot 308 SW

rent-a-car-banja-luka-drive-peugeot308sw
Limuzina

Peugeot 308 SW

Cijena
70,00 KM
/dan
5 Putnika
5 Torbi
Mehanički

Rezervišite putem:

Drive agencija za iznajmljivanje vozila

Rent a car banja luka

Rent-a-car agencija “Drive” nudi Peugeot 308 SW za iznajmljivanje. Peugeot 308 SW je elegantna i prostrana karavan verzija automobila koja kombinuje stil, udobnost i funkcionalnost.

Peugeot 308 SW se ističe svojim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim linijama. Sa svojom privlačnom prednjom rešetkom i dinamičnim detaljima, izdvaja se na putu. Bez obzira da li planirate porodično putovanje ili prevoz većeg prtljaga, Peugeot 308 SW pruža udobnost i fleksibilnost koja vam je potrebna.

Unutar kabine, Peugeot 308 SW nudi prostran i dobro organizovan prostor. Sa povećanim prtljažnim prostorom, možete lako smestiti sve svoje stvari. Kabina je pažljivo dizajnirana sa kvalitetnim materijalima i modernim detaljima, pružajući vam prijatan ambijent tokom vožnje.

Peugeot 308 SW ima snažan i efikasan motor koji pruža dobre performanse na putu. Upravljanje je precizno i udobno, a automobil se lako upravlja kako u gradu tako i na dužim relacijama. Sa Peugeot-om 308 SW možete se osloniti na pouzdanu vožnju i dobar balans između snage i ekonomičnosti goriva.

Ukoliko želite iznajmiti Peugeot 308 SW iz agencije “Drive”, slobodno se raspitajte o dostupnosti, cenama i uslovima najma. Pre potpisivanja ugovora, važno je proveriti detalje o osiguranju i depozitu.

Uživajte u vožnji sa Peugeot-om 308 SW iz rent-a-car agencije “Drive” i iskusite praktičnost, udobnost i stil tokom vaših putovanja!

rentacar-banja-luka-drive
seat.png

5

Vrata
transmision.png

Mehanički

Menjač
engine.png

1500 CC

Dizel
cooler.png

Klima

Automatska

oSTALA VOZILA

Odaberite opciju koja vam najviše odgovara, a kakvi su uslovi najma možete saznati ovde, ili nas pozvati za sve dodatne informacije. USLOVI

porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 KM
/dan
Porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 Km
/dan

Klijenti o nama

Translate »