Peugeot 208-2

Rent a car peugeot 208

rent-a-car-banja-luka-peugeot208
Limuzina

Peugeot 208-02

Cijena
50,00 KM
/dan
5 Putnika
5 Torbi
Mehanički

Rezervišite putem:

Drive agencija za iznajmljivanje vozila

Rent a car banja luka

Rent-a-car agencija “Drive” nudi Peugeot 208 za iznajmljivanje. Peugeot 208 je moderan i kompaktan automobil koji kombinuje stil, ekonomičnost i zabavnu vožnju.

Peugeot 208 se ističe svojim elegantnim dizajnom i dinamičnim linijama. Sa svojim atraktivnim prednjim svetlima i sportskim detaljima, privlači pažnju na putu. Bez obzira da li vozite gradskim ulicama ili putujete na duže relacije, Peugeot 208 pruža udobnost i sigurnost.

Unutar kabine, Peugeot 208 nudi prostran i dobro osmišljen prostor. Materijali visokog kvaliteta i moderni dizajn stvaraju prijatan ambijent za putnike. Sedista su udobna i pružaju podršku tokom vožnje, dok tehnološke opcije omogućavaju povezivanje i zabavu tokom putovanja.

Peugeot 208 ima ekonomičan motor koji pruža dobar balans između performansi i potrošnje goriva. Upravljanje je precizno, a automobil se lako manevriše u urbanim sredinama. Uz niske emisije CO2, Peugeot 208 je odgovoran izbor za vozače koji cene efikasnost i zaštitu životne sredine.

Ukoliko želite iznajmiti Peugeot 208 iz agencije “Drive”, slobodno se raspitajte o dostupnosti, cenama i uslovima najma. Obezbedite detalje o osiguranju i depozitu pre potpisivanja ugovora.

Uživajte u vožnji sa Peugeotom 208 iz rent-a-car agencije “Drive” i istražite puteve sa stilom i udobnošću!

seat.png

5

Vrata
transmision.png

Mehanički

Menjač
engine.png

1500 CC

Dizel
cooler.png

Klima

Automatska

oSTALA VOZILA

Odaberite opciju koja vam najviše odgovara, a kakvi su uslovi najma možete saznati ovde, ili nas pozvati za sve dodatne informacije. USLOVI

porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 KM
/dan
Porodični auto

Opel korsa

Cijena
60,00 Km
/dan

Klijenti o nama