Audi A-6

rent-a-car-banja-luka-audi

Iznajmljivanje vozila– Drive

Iznajmljivanje vozila – Rent a car Drive

Čekali smo, i konačno dočekali da audi izbaci osmu generaciju sa proizvodne trake. Novi audi A6 je sigurno jedan od najboljih automobila koji pripadaju luksuznoj klasi. Za to postoji mnogo razloga, a mi se ne možemo odlučiti da li je jedan, ili su svi: dizajn, tehnologija, motor, unutrašnjost… Činjenica je da je osmišljen da u njemu ima više prostora za sve, ali dizajneri audija nisu štedili ni na luksuzu ovog automobila, ni na motorima koji su novije tehnologije i znatno snažniji od prethodnika. Rent a car  Drive – Banjaluka vam od sad u ponudi iznajmljivanja nudi i ovaj luksuzni automobil.

Pored sedan verzije, biće dostupne i verzije Avant, kao i Allroad Quatro, te za tržište Kine A6 L verzija, koja ima produženi međuosovinski razmak. Ipak, nama je najinteresantnija ova sedan verzija, i o njoj ćemo vam i pisati. Dizajneri su na verziji A6 primijenjili već korištene principe na modelima A7 i A8, a automobil A6 je zasnovan na platformi MLB Evo.

Već smo pomenuli da audi A6 ima novi dizajn, koji je zaista impresivan, te veću prostranost u unutrašnjosti, kao i skupocjeni interijer, u kojima nas očarava virtuelni kokpit, ambijentalno osvjetljenje i druge „skupocjenosti“. Novi model ovog automobila nam je donio i bogatiju serijsku opremu, komande koje se pokreću glasom, sistem za automstsko parkiranje, i autopilot trećeg stepena.

Što se tiče motora u ponudi su trolitarski benzinac sa šest ventila TFSI s 340 konjskih snaga i 500 Nm momenta, i tri modela sa dizel motorom: 2.0 TDI sa 204 konjske snage i 3.0 TDI sa opcijom od dvije snage (231 ili 286 konjske snage). Najavljeni su i drugi modeli motora za audi A6, međutim o njima ćemo razgovarati kada za to dođe vrijeme. U standardnoj opremi će na svim modelima biti dostupan pogon na sva četiri točka, a u ponudi mjenjača će biti sedmostepeni i osmostepeni automatski prenos.

Ovaj automobil možete iznajmiti u rent a car Banjaluka – Drive, i uvjeriti se u njegove sposobnosti da zadovolji potrebe i porodičnog , ali i poslovnog putovanja.

Audi A6 je srednje veliki luksuzni automobil koji proizvodi nemački proizvođač automobila Audi od 1994. godine. Ovaj model je jedan od najpopularnijih modela u Audi-jevoj liniji automobila i bio je predstavljen u pet generacija.

Audi A6 ima elegantan i sportski dizajn, a karakterišu ga oštri i precizni linije koje pružaju dinamičan izgled. Kabina automobila je izuzetno prostrana i luksuzna, sa kvalitetnim materijalima i modernom tehnologijom. Instrument tabla je intuitivna i lako se koristi, sa centralnim ekranom osetljivim na dodir koji omogućava pristup brojnim funkcijama vozila.

Audi A6 dolazi sa različitim motorima, uključujući benzinske i dizel motore. Najnovija generacija ovog modela može se dobiti sa hibridnim pogonom, što omogućava ekonomičniju vožnju i manju emisiju štetnih gasova.

U pogledu performansi, Audi A6 nudi impresivan vozni doživljaj i brzinu. Ovaj automobil je izuzetno lak za vožnju i može pružiti agilan i udoban doživljaj vožnje, čak i pri visokim brzinama. Osim toga, Audi A6 je opremljen najnovijim sigurnosnim sistemima koji obezbeđuju bezbednost putnika i vozača, kao što su napredni sistem za održavanje trake, automatsko kočenje u slučaju opasnosti i kamera za parkiranje.

Ukratko, Audi A6 je izuzetan automobil koji kombinuje luksuz, performanse i bezbednost. Ovaj automobil je idealan izbor za one koji traže sportski automobil, a sa druge strane žele da uživaju u udobnosti i luksuzu tokom vožnje.

Zadnje objave

Rentacar DRIVE Vam nudi automobil koji možete iznajmiti u Banja Luci po najpovoljnijim cijenama. Spremite svoj najam automobila s popustom ovdje, uštedite više ...